Kooktijd
15 minutenSnelle tagliatelle met crème fraîche
Een recept voor snelle pasta is nooit weg in een drukke avondspits met kinderen! Deze tagliatelle met crème fraîche staat in een kwartiertje op tafel – of wacht, neem verse pasta, dan red je het zelfs in 10 minuten! Eet smakelijk!
Voor
4 portiesNiveau
MakkelijkRecept
- Doe de spekreepjes in een koekenpan en bak ze op laag vuur uit. Dit duurt zo’n 10 minuten.
- Vijf minuten voor de spekreepjes klaar zijn, zet je een pan met kokend water op. Voeg de pasta en doperwten toe. Kook beide in 4 minuten gaar. Giet af.
- Doe de pasta en doperwten terug in de pan. Zet de pan op de laagste pit op het vuur – je wilt dat hij goed warm blijft maar uiteraard niet aanbakt.
- Laat de uitgebakken spekjes op een stukje keukenpapier uitlekken.
- Roer de crème fraîche door de pasta. Voeg de spekjes en hamblokjes toe. Kruid naar smaak met peper en zout.