Kooktijd
20 minutenRoze spaghetti
Dat is toch fantastisch voor kinderen, roze spaghetti? Dit recept maak je gewoon met gedroogde pasta, je hebt er geen pastamachine voor nodig. De smaak is lichtzoet, naar bietjes, en gaat prima samen met verschillende pastasauzen.
Voor
4 portiesNiveau
MakkelijkRecept
- Snijd de voorgekookte biet in kleine blokjes. Doe met een scheutje kokendheet water in een hoge mengbeker. Pureer met de staafmixer.
- Kook de spaghetti volgens de gebruiksaanwijzing.
- Giet de spaghetti af en meng met ongeveer 3 eetlepels van het bietenmengsel voor de kleur van de foto; voor lichter roze gebruik je gewoon wat minder. Bestrooi eventueel met wat peper en zout. De roze spaghetti heeft geen erg uitgesproken smaak dus je kunt hem bij al je spaghettigerechten gebruiken.
Ander idee
Maak je er liever een griezelpasta van? Met wat minder biet maak je van de spaghetti een bord enge wormen! Ieuw!