Mini-frambozentaartjes

Een heerlijk luxe taartje met verse frambozen! Geen tijd om zelf de bodem te bakken? Ze zijn ook prima te maken op ronde zandkoekjes uit de winkel.

Kooktijd

20 minuten

Voor

8 taartjes

Niveau

Makkelijk

Recept

  1. Roer de citroenrasp en de roomkaas door elkaar. Zet 10 minuten in de koelkast om weer op te laten stijven.
  2. Leg de koekjes neer op een snijplank. Verdeel het roomkaasmengsel er zo gelijkmatig mogelijk over.
  3. Leg de frambozen erbovenop. Serveer liefst meteen.

Idee

Deze taartjes zijn natuurlijk heerlijk met allerlei vruchten. Aardbeien, bosvruchten, bramen? Wat je wilt!

KOKEN EN BAKKEN MET KINDEREN

Kunnen jouw kinderen al meehelpen in de keuken? Tuurlijk. Of ze nu een eitje pellen, de pasta afwegen, koekjes bakken of zelfstandig een driegangendiner koken: meehelpen kan altijd! Vaak vinden kinderen het hartstikke leuk om mee te mogen helpen, al zijn ze nog zo klein. Koken en bakken met kinderen is leuk, leerzaam en het maakt het makkelijk om verschillende ingrediënten te leren kennen (en ze ook vast te proeven tijdens het koken).

Kies een leuk recept!

De KinderKookShop

Benieuwd naar het verhaal achter De KinderKookShop? Lees het hier!

Over mij