Kooktijd
25 minutenCheeseburgers
Mmmm, cheeseburgers! Fastfood – of toch niet? Met dit recept maak je simpel lekkere en verse cheeseburgers voor het hele gezin. Je kunt ze als echt fastfood serveren, in een broodje, met ketchup en frietjes erbij – maar ze passen ook prima in je normale avondmaaltijd. Je kunt er makkelijk een mini-versie van maken. Dit recept voor cheeseburgers valt vast in de smaak bij de kinderen!
Voor
4 portiesNiveau
MakkelijkRecept
- Kneed het gehakt door met het ei, de paneermeel en de kruiden.
- Verdeel het gehakt in het aantal porties dat je wilt hebben. Bijvoorbeeld 2 grote en 2 kleine porties. Maak van iedere portie een bal en druk deze plat tot een hamburger. Leg even 10 minuten in de koelkast te rusten.
- Smelt de margarine in de pan – neem een koekenpan waar je ook een deksel bij hebt. Bak de hamburger eerst 4 minuten op middelhoog vuur aan de ene kant. Draai dan om en leg de kaas op de hamburger. Leg het deksel schuin op de pan en bak op middelhoog vuur nog 4 minuten. Serveer op een broodje of lekker met aardappelen en groenten!