favoriet eten kinderen

Het lievelingseten van Stijn

In deze rubriek lees je wat kinderen nu echt graag eten – en wat niet! Deze keer is mijn eigen zoon Stijn (4 jaar) aan de beurt! Wat eet hij het liefst? Misschien zitten er leuke eetideetjes voor thuis bij! Kijk ook eens bij onze leuke recepten voor kinderen voor inspiratie!

MIJN LIEVELINGSGROENTE: komkommer, maïskolven

MIJN FAVORIETE FRUIT: bananen, druiven, appel, aardbeien

VAN DE 4 P’S EET IK HET LIEFSTE: pannenkoeken!

MIJN FAVORIETE AVONDETEN: rijst met ketjap en gebakken uitjes

MIJN LEKKERSTE TUSSENDOORTJE OF SNACK: snoepjes, ijsjes en rode rijstewafels (met paprikasmaak)

IK LUST ABSOLUUT GEEN: vis en spruitjes

MIJN WEEKMENU:
Soms mag ik meebeslissen wat we gaan eten thuis. Als ik voor de hele week alleen mocht kiezen wat we gingen eten, dan zou de week er zo uitzien:

maandag: pannenkoeken
dinsdag: flammkuchen met spekjes
woensdag: poffertjes
donderdag: witte rijst met ketjapgehaktballetjes
vrijdag: Happy Meal van de MacDonald’s (voor het speeltje)
zaterdag: pasta met gehaktballetjes, verse tomatensaus en veel geraspte kaas
zondag: borreleten (met blokjes kaas, stukjes worst, toastjes, stokbrood)

EN VERDER….
Ik ben gek op filet americain en op allerlei vleeswaren. Buitenlandse worstjes zijn ook favoriet! En een knakworstje op zijn tijd gaat er ook wel in. Vlees is veeeeeel lekkerder dan vis, vind ik! Verder vind ik het het allerleukst eten als ik zelf wat mag kiezen, dus als er allerlei bakjes op tafel staan met lekkere dingetjes voor door de couscous bijvoorbeeld.

En dat was het eetlijstje van Stijn! Er staan best veel van zijn favoriete recepten op de site, is dat niet toevallig 😉 ?

Doe jij ook een keer mee aan Het lievelingseten van…? Neem contact op voor meer informatie!


Ken je onze producten?


HEB JIJ ONS GRATIS E-BOOK KOKEN MET KINDEREN AL?


,

Nog geen reacties.

Geef een reactie