favoriet eten kinderen lievelings

Het lievelingseten van Luuk

In deze rubriek lees je wat kinderen nu echt graag eten – en wat niet! Deze keer is Luuk (9 jaar) aan de beurt! Wat eet hij het liefst? Misschien zitten er leuke eetideetjes voor thuis bij! Kijk ook eens bij onze leuke recepten voor kinderen voor inspiratie!

MIJN LIEVELINGSGROENTE: bloemkool

MIJN FAVORIETE FRUIT: druiven en meloen

VAN DE 4 P’S EET IK HET LIEFSTE: pannenkoeken

MIJN FAVORIETE AVONDETEN: pannenkoeken

MIJN LEKKERSTE TUSSENDOORTJE OF SNACK: crackertjes

IK LUST ABSOLUUT GEEN: lasagne

MIJN WEEKMENU:
Soms mag ik meebeslissen wat we gaan eten thuis. Als ik voor de hele week alleen mocht kiezen wat we gingen eten, dan zou de week er zo uitzien:

maandag: broccoli
dinsdag: pannenkoeken
woensdag: stokbrood
donderdag: poffertjes
vrijdag: patat
zaterdag: bloemkool
zondag: pizza

EN VERDER…
Ik vind het heel lekker om pizza met appelmoes te eten, maar dat mag nooit van mijn moeder. En een boterham met hagelslag uit de magnetron vind ik ook lekker!

Bedankt voor je eetlijstje, Luuk! Fijn dat je zo van broccoli en bloemkool houdt, lekker en gezond! Misschien vind je deze risotto met bloemkool en hamblokjes ook wel lekker, of deze pasta met kip en broccoli. Alleen die appelmoes op je pizza, ik weet het niet hoor. Maar wel origineel bedacht! Leuk dat je meedeed!

Doe jij ook een keer mee aan Het lievelingseten van…? Neem contact op voor meer informatie!


Ken je onze producten?


HEB JIJ ONS GRATIS E-BOOK KOKEN MET KINDEREN AL?


, ,

Nog geen reacties.

Geef een reactie