favoriet eten kinderen

Het lievelingseten van Finn

In deze rubriek lees je wat kinderen nu echt graag eten – en wat niet! Deze keer is Finn (7 jaar) aan de beurt! Wat eet hij het liefst? Misschien zitten er leuke eetideetjes voor thuis bij! Kijk ook eens bij onze leuke recepten voor kinderen voor inspiratie!

MIJN LIEVELINGSGROENTE: zuurkool

MIJN FAVORIETE FRUIT: peer

VAN DE 4 P’S EET IK HET LIEFSTE: patat met een frikandel speciaal!

MIJN FAVORIETE AVONDETEN: naast de 4P’s stamppot met worst

MIJN LEKKERSTE TUSSENDOORTJE OF SNACK: chocoladepepernoten

IK LUST ABSOLUUT GEEN: ik lust alles maar vind sla niet zo lekker

MIJN WEEKMENU:
Ik mag best vaak meebeslissen wat we gaan eten thuis. Als ik voor de hele week alleen mocht kiezen wat we gingen eten, dan zou de week er zo uitzien:

maandag: zuurkoolstamppot met worst en spekjes
dinsdag: pizza salami
woensdag: Chinese tomatensoep met wit brood om te dippen in de soep
donderdag: frietjes met frikandellen speciaal
vrijdag: cadeautjespasta (=tortellini, ravioli)
zaterdag: boerenkoolstamppot met worst
zondag: mosselen met stokbrood en knoflooksaus

EN VERDER…
Finn eet bijna alles! Hij is gek op vis, garnalen en mosselen. Maar ook op snoep en chips. Zijn lievelingsbroodbeleg is salami en smeerworst. Toen hij bij Femke en Mike ging logeren mocht hij pindakaas en smarties op zijn boterham, dat was wel echt feest. En ik moet vertellen dat hij wel 3 pannenkoeken op kan!

Bedankt voor je eetlijstje, Finn! Wat heerlijk dat je zoveel lust, dat zullen je ouders wel fijn vinden! Gelukkig voor jou is het nu winter, krijg je hopelijk veel stamppotten. Oh en wij hebben nog een recept voor spinazie-appelstamppot, misschien vind je dat ook nog wel lekker! Leuk dat je meedeed, Finn!

Doe jij ook een keer mee aan Het lievelingseten van…? Neem contact op voor meer informatie!


Ken je onze producten?

[product_slider product skus="KF2001, BS2003, BS2023, BS2049, KC2038, KC2059, KG2008, KE2014"]


HEB JIJ ONS GRATIS E-BOOK KOKEN MET KINDEREN AL?


, ,

Nog geen reacties.

Geef een reactie