favoriete recepten kinderen

Het lievelingseten van Myrthe

In deze rubriek lees je wat kinderen nu echt graag eten – en wat niet! Deze keer is Myrthe (5 jaar) aan de beurt! Wat eet zij het liefst? Misschien zitten er leuke eetideetjes voor thuis bij! Kijk ook eens bij onze leuke recepten voor kinderen voor inspiratie!

MIJN LIEVELINGSGROENTE: tomaat, paprika en komkommer

MIJN FAVORIETE FRUIT: appel en mandarijn

VAN DE 4 P’S EET IK HET LIEFSTE: patat met mayonaise!

MIJN FAVORIETE AVONDETEN: frietjes en anders lasagne

MIJN LEKKERSTE TUSSENDOORTJE OF SNACK: chips en als het gezond moet zijn een mandarijntje

IK LUST ABSOLUUT GEEN: champignons

MIJN WEEKMENU:
Soms mag ik meebeslissen wat we gaan eten thuis. Als ik voor de hele week alleen mocht kiezen wat we gingen eten, dan zou de week er zo uitzien:

maandag: pannenkoeken
dinsdag: frietjes
woensdag: spaghetti of andere pasta
donderdag: lasagne
vrijdag: pizza
zaterdag: boerenkoolstamppot
zondag: zuurkoolstamppot

EN VERDER…
Ik ben allergisch voor koemelk en dat vind ik jammer want ik zou het best eens willen proeven. En ik vind het soms lastig dat ik niet weet of ik iets wel of niet mag eten, met een traktatie bijvoorbeeld.

Bedankt voor je eetlijstje, Myrthe! Vervelend toch, die koemelkallergie… Hopelijk gaat het een keer over… Oh en leuk dat je zo van stamppotten houdt! De appel-spinaziestamppot is dan misschien ook wel lekker voor jou – maar dan met wat sojamelk erdoor. Leuk dat je meedeed!

Doe jij ook een keer mee aan Het lievelingseten van…? Neem contact op voor meer informatie!


Ken je onze producten?


HEB JIJ ONS GRATIS E-BOOK KOKEN MET KINDEREN AL?


, ,

Nog geen reacties.

Geef een reactie