Het lievelingseten van Kayleigh

In deze rubriek lees je wat kinderen nu echt graag eten – en wat niet! Deze keer is Kayleigh (9 jaar) aan de beurt! Misschien zitten er leuke eetideetjes voor thuis bij? Kijk ook eens bij onze leuke recepten voor kinderen voor inspiratie!

MIJN LIEVELINGSGROENTE: witte bonen in tomatensaus, stoofpeertjes

MIJN FAVORIETE FRUIT: druiven, aardbeien, peer

VAN DE 4 P’S EET IK HET LIEFSTE: pannenkoek

MIJN FAVORIETE AVONDETEN: zalmtagliatelle

MIJN LEKKERSTE TUSSENDOORTJE OF SNACK: roze koek, eierkoek, chocolade

IK LUST ABSOLUUT GEEN: spruiten, rode biet, boerenkool

MIJN WEEKMENU:
In het weekend mag ik thuis weleens het avondeten uitkiezen. Als ik voor de hele week mocht kiezen wat we gingen eten, dan zou de week er zo uitzien:

maandag: zalmtagliatelle
dinsdag: pangasius met aardappelpuree en doperwten
woensdag: tosti’s
donderdag: pannenkoeken
vrijdag: hapjes (toastjes)
zaterdag: friet met zuurvlees
zondag: pizza

Bedankt voor jouw menu, Kayleigh! Leuk, met zo’n echt Limburgs gerecht erbij.

KOKEN EN BAKKEN MET KINDEREN

Kunnen jouw kinderen al meehelpen in de keuken? Tuurlijk. Of ze nu een eitje pellen, de pasta afwegen, koekjes bakken of zelfstandig een driegangendiner koken: meehelpen kan altijd! Vaak vinden kinderen het hartstikke leuk om mee te mogen helpen, al zijn ze nog zo klein. Koken en bakken met kinderen is leuk, leerzaam en het maakt het makkelijk om verschillende ingrediënten te leren kennen (en ze ook vast te proeven tijdens het koken).

Kies een leuk recept!

De KinderKookShop

Benieuwd naar het verhaal achter De KinderKookShop? Lees het hier!

Over mij