leuke recepten kind lievelings favoriet

Het lievelingseten van Jesse

In deze rubriek lees je wat kinderen nu echt graag eten – en wat niet! Deze keer is Jesse (6 jaar) aan de beurt! Wat eet hij het liefst? Misschien zitten er leuke eetideetjes voor thuis bij! Kijk ook eens bij onze leuke recepten voor kinderen voor inspiratie!

MIJN LIEVELINGSGROENTE: heb ik niet, ik hou niet van groente

MIJN FAVORIETE FRUIT: peer en aardbeien

VAN DE 4 P’S EET IK HET LIEFSTE: allemaal!

MIJN FAVORIETE AVONDETEN: pannenkoeken

MIJN LEKKERSTE TUSSENDOORTJE OF SNACK: snoepjes en koekjes

IK LUST ABSOLUUT GEEN: eten met saus erbij – behalve dan de mayonaise op patat

MIJN WEEKMENU:
Soms mag ik meebeslissen wat we gaan eten thuis. Als ik voor de hele week alleen mocht kiezen wat we gingen eten, dan zou de week er zo uitzien:

maandag: pannenkoeken
dinsdag: pizza
woensdag: poffertjes
donderdag: patat
vrijdag: brood
zaterdag: pannenkoeken
zondag: pizza

EN VERDER….
Ik ben dol op de 4 P’s en vind groente helemaal niet lekker. En aardappelen ook niet. In Italië eet ik het liefst elke dag pizza! En in Oostenrijk eet ik graag elke dag kaiserschmarren!

Bedankt voor je eetlijstje, Jesse! Wat een feestmenu heb je ervan gemaakt, ik snap wel dat je dat lekker vindt 🙂 Bij de grote voetbalclubs moet je alleen wel groente eten, ben ik bang… Maar je hebt nog even tijd om dat te leren! Oh en als je zo gek bent op aardbeien en peren, dan vind je deze gezonde fruitijsjes vast ook wel lekker!

Doe jij ook een keer mee aan Het lievelingseten van…? Neem contact op voor meer informatie!


Ken je onze producten?


HEB JIJ ONS GRATIS E-BOOK KOKEN MET KINDEREN AL?


,

Nog geen reacties.

Geef een reactie